Tuesday, June 2, 2009

Moist Chocolate Cake


Assalammualaikum....
Dah lama rasa nya tidak bakar kek. Jadi bila Mama bertanya dgn anak-anak, mereka kata mereka nak kek coklat basah.
Belek punya belek.. Mama mencuba Lydia nya resepi.. dan setakat 1 cawan aje tepung nya... memang menyenangkan bagi Mama.. jadi Bila dah cuba membuat nya.... inilah hasil nya....
Terimakasih Lydia kerana resepi nya amat baik dan mudah dicuba....

8 comments:

mummyseri said...

Mama nnt bleh ke kongsi resepinya..kite asal kek choc ni minat sgt :)

kucingorengemok said...

i crave for hot cake from the oven, tapi diri ni dah malas... nak buat mcm mana ye. beli kek kat kedai n panas kan? haha..

MamaElla said...

Lee,
Samalah Musim 'M' dah berlalu so kita bake ape yg ada didapur ler...:-)

MamaElla said...

Seri,

resepi nya Mama gunakan dari Lydia Kitchen...
Cubalah kek nya sekali tgk macam brownies dua kali tgk sedap laaa...!!

Mz_Rizaliza said...

salam ziarah ... suka baca blog ni. byk resepi enak2. boleh berkongsi nnti sebab saya pon suka kek coklat.

MamaElla said...

Salam Mz_ Rizaliza,

Selamat datang ke Blog Mama, dan terimakasih komen...InshaAllah..

blogresipi said...

Nampak moist je kek ni... :)

MamaElla said...

Hallo Blogresipi,

Terimakasih diatas komen nya....!!