Wednesday, June 10, 2009

Malas...!


Malas nya...!!
Bukan malas nak masak atau mandi...
Malas nak makan..:-D

Penyakit membaca kalau dah melanda aduhai....!
Buku bacaan yang sedang dibaca ialah Buku terbari dari penulis Manaf Hamzah tajuk nya ialah "DALAM DAKAPAN KEHANGATAN SENJA.."
Bagus sangat novel deknie...

Walaupun MALAS, Mama tetap sudah masak.. dan tak tahu bila nak ada selera makan...!!
Sajian NESLO dan Kombinasi CHEESECREAM, BUTTER & CHEESE CHEDDAR amat menyelerakan tekak ini..
Lelagi Mama cetak bentuk Love, star..aduh macam sayang nak makan tau....:-D
Mama nak balik membaca lagi...!! syiok .com membaca tau...!!

6 comments:

mummyseri said...

wehehehehe..saspen aje mama ni..kite ingat mals nk cooking..baru nak tropong2 apa akak masak..

MamaElla said...

Memang tengah malas Dik... kerana Buku novel baru menanti laa... tapi macam mana nya malas ..nmasak tetap masak dik, cuma Mama makan apa yg dipost aje laa hehehe....

kucingorengemok said...

klasik lah cawan dgn piring mama,saya rasa jumpa set mcm ni masa thn 80an je... saya kalau baca buku suka mkn cemil²an mcm maruku, crisps... leka habis sekampit! hehe :)

MamaElla said...

Betullah tu Lee..cawan ini set tahun 80' an dan Mama amat sukai nya...
Kalau Mama melepak mesti siap air kosong 1 botol disebelah... syiok .com...!!

itucaraku said...

wow best2.....
ajar saya masak sup cendawan..please..

MamaElla said...

Salam Bro Fira,

Boleh nanti sis kirim resipi nya... dah buat jgn lupa shot de pix..:-)