Thursday, June 18, 2009

Coretan di Pasar Basah

Kelmarin, Mama pergi ke pasar. Pergi kesana ingin memborong barang-barang pasar. Selain itu Mama bawa juga kamera kesana...
Dengan muka seposen, apa lagi kamera pun rolling... snap itu dan snap ini...yang bagus nya semua Uncles dan Nyonya amat memberi kerjasama yang baik..isk kalau lah Mama betul-betulnya Press photografi.. mesti tidak ada masaalah untuk mengambil gambar...
Disini Mama abadikan gambar-gambar yang telah Mama ambil...

Ikan Bawal putih

Lada Benggala

Buah Tomato

Lady Boss

Buah Epal



Terakhir sekali, Mama suka Bunga-bunga ini yang ditanam di bualatan di pasar ini..Chantik dan manis warna nya...Mama ada sepasu bunga ini dan ia mempunyai dua warna, putih dan merahjambu...
Ini aje kegiatan Mama.. Minggu depan baru project baking ada.... Jadi dengan itu Selamat Berhujung Minggu....

10 comments:

Ayu said...

Mama, ni org spore ke? sebab tengok blog ada 'Merlion Ku'..sorry kaypo..heheh

MamaElla said...

A'aa Mama memang orang Temasik... Ayu Spura sebelah mana?

Ayu said...

Oh!ya, tapi kat profile letak taman saujana..ingat kan kat KL or JB..sorry ya..ayu duduk sebelah utara spore..erm I browaw tru your blog ..banyak ya menu2 muffins mama...all looked yummy...and the flowers are those in your own garden?

MamaElla said...

Salam Ayu,

Utara maksud nya CCk ke?
Yes.. Isuka bake Muffins dan kek...
Yea ..dari tanaman Saya...
Terimakasih kerana sudi merayap My Blog..:-D

kucingorengemok said...

ada lady bos tuuu... haha, gaya mcm isteri pua chu kang je, apa namanya? rosalind? heheh.

MamaElla said...

Salam Lee,

Tapi deknie lagi lawa dari isteri PCK...:-D

Neo Rantissi said...

kak rose ada blog gak!!!hehe

MamaElla said...

Ada Bro...Dah lama.. :-)

blogresipi said...

Segar2 nye ikan bawal tue... masak sweet sour bestnye...

MamaElla said...

Salam Blogresipi..


Betul-betul...saya pun suka lauk itu... :-)