Saturday, May 16, 2009

Merlion Ku



Kota Singa atau Temasik...

Tidak akan lengkap bagi pelancong yang datang sini, kalau tidak bergambar disebelah Patung kebanggaan Kami.

Sewaktu Mama lagi menghadiri perjumpaan dengan kawan-kawan di lain Forum, Mama sempat mengambil Gambar Merlion atau Patung Singa.

Kawasan ini kalau disebelah malam..amat Chantik dan Menarik...Lelagi didepan nya ada Singapore Flyer...




Ini lah salah satu hobby Mama selain didapur....


8 comments:

mummyseri said...

Mama ..seri rindu betol la spore...taktau bile nak sampai ni..kalo g sana stay kat jurong west uma aunty...

MamaElla said...

Seri...

Kalau rindu datang lah ke sini, boleh kita bertemu..
Cubalah beri masa dan cubalah ..lakukan lawatan kesini sekadar bercuti...:-)

Rafizah Nordin said...

mama,
entahlah biler dapat ke singapore...johor pun baru sekali sampai.emp,malaysia pun x habis jelajah lagi tau...teruk betul!

MamaElla said...

Salam Rafizah..

Masa belum mengizinkan..tapi Bila dah ada peluang , datang laaa...pasti seronok...!!

kucingorengemok said...

saya tengok singapore dari seberang selat je :)

MamaElla said...

Lee,

Awak tengok pakai teropong ke...? hehehehe...:-D

Ainazli said...

mamma bestnyer dapat berlibur di kota keriangan singapore nie..tengok gambar jelah jawabnya..

nurleeta said...

baru skali turun singapore.. tu pun sebab anak ada football friendly match..