Sunday, March 1, 2009

Brownies Chocolate Chips & Nuts


Mama tergoda bila asyik melihat Blog http://bakerella.blogspot.com/2009_01_01_archive.html...Dia telah mencuba membuat Brownies Coklat Chips, Tapi bila dia ambil gambar nya..Waduh...cantik sekali laaa....!! Tergoda Ku untuk membuat nya....:-)
Dari Brownies Coklat chip ini . Dia menggunakan semua nya instant atau segera nya. Mama pula pilih buat Brownies sendiri yang selalu Mama buat untuk famili, cuma tak pernah post disini kerana rasanya tak perlu laa...
Hanya Coklat Chips itu Mama menggunakan Instant nya..jenama Betty...
Tadi bila Mama menbuat nya dan bila Brownies dibakar ..aduh harum nya bau kek ini....
Anda nampak kan Chocolate Chips nya...Mama cuma tambah Kekacang di Bahagian Brownies aje.. dan yang lain Mama ikut peraturan di belakang plastic bungkus Chocolate chips..
Bila Kek ini dipotong... nampak coklat-coklat chips nya.....Hmmm..Lazat u...!!

4 comments:

mummyalyssa said...

kak kite pun baru bikin brownies..nnt bleh try yg mcm akak ni..kite ada tgk yg bakerella tu ..ermmm mmg sedap n cantik kannn...

MamaElla said...

A'aa..dik cantik tau tapi minum air masak banyak tau.. kerana ia nya manis...:-)

princessharyati said...

seriuslly yatt suka blog yg mamaella tunjuk tu ..wahhh geram

MamaElla said...

Mama memang suka lepak kat dia tu nya Blog..dan dia nya frenn nya blog pun best tau.... disitu idea datang bila Mama rasa nak baking ler... :-D