Tuesday, February 3, 2009

Ayam Seaweed


Ayam Seaweed nak beli diluar mahal tau...jadi Mama cuba sedaya yang boleh.. cemil-cemilan ini untuk penambah makan malam kita... :-) Walaupun tak sama dengan Chicken seaweed tapi setelah dibaluti dengan seaweed.. Senyum lebar anak-anak nya senyuman..

4 comments:

Simply D'Lite said...

So sweet about anak-anak ni...asal tangan ibu yang mempelbagaikannya..pasti mereka akan tersenyum girang....:-)

Tapi memang sedap.....lain kali buat lebih-lebih...sebab kita pun nak tumpang dua belah kaki..nak duk mengunyah sekali...hik hik hik..:D

MamaElla said...

Insya-Allah....Dan terimakasih..:-)

nur said...

salam mama,

mana menghilang..penat nur mundar mandir tau antar message tak berbalas..majuk ke...kita tak penah lupa ngan u..last kita berbual bulan puasa lalu kan.....lama tu...mama sihat ke? Ma, lagu tangkap lentok cam nak tarik bantal aje...feeling.

ma, seeweeds tu pun kesukaan family nur mmg sedap...tinggal kan nur cikit ye.

MamaElla said...

Wsalam Nur,
Nur apa khabar? Rindu nya Mama pada Nur tak terkira, Hanya Allah sahaja yang tau...:-( Mama lost Hp number Nur kerana Hp buat hal kena kasi pada apek guni..
Nur toksah mundar-mandir Mama setia disini, menanti dengan harapan Nur singgah walaupun sebentar..:-) Rumah buruk tak lawa jadi kurang diminati Nur..rumah lama Traffi memanjang terus tak tau bila nak hijau kasi merah aje sampai naik bosan menanti tau jadi angin telah membawa Mama kesini dan dia suruh dok aje sampai Nur datang...kalau ada ihsan Sms mama tau...Mama banyak perkara nak bertanya...:-)

Jumpa lagi diangin lalu ...:-(