Monday, September 22, 2008

Burger Time..:-D


Mama amat suka Double Whopper Burger, salad, bawang hirisnya dan tomatonya yg segar begitu juga dengan sos Mayo dan chilli sos nya.

Kita makan di IMM.. di situ tidak banyak pelanggan jika dibandingkan di West Mall.

Carpark pun tidak lah bz sangat kerana ia merupakan hari Isnin dan parking nya 3 jam Free..

Selepas makan ..Mama pun melangkahkan kaki ke Giant Supermarket..apa lagi berborong ler...!!

selepas berborong Mama pun pulang dan bila hendak keluar dari parking..Alhamdullilah kita tidak dicharge kerana kita belum sampai 3 jam pun di IMM ini...

Home sweet Home..!!

4 comments:

Kak Lin said...

Assalamualaikum Mama....Bugger Tu Menambat Seleralaa Ma....Untuk Kak Lin Tak Ada Ke....

Jomlaaa Ambil Kad Raya Kat Blog Kak Lin Ma....

Iza D'Lite said...

Yek elehhhh! Malam makan burger..tengahari bolong ni baru tunjuk gambar...nak kasi orang leleh air lioq la ni ekk..:D:D

Tapi kita pun suka gak tau..burger ni..lelagi jika owang banjer!:D

MamaElla said...

Wsalam Kak Lin,

Burger itu masih ada cuma Kak Lin kena mai Sg ler...!! okay set nanti Mama mai dan ambil mekasih eh Kak Lin..:-)

MamaElla said...

Iza - Amboii..dia tak sayang jari eh..habis yang dia aksi tau dia makan baked pasta seafood keju itu lagi sedap..pun tak teringat nak hantar kat kita sikit.:-D:-D
Owang tuu belanja ade makna tawwwww...!!hehehehe